Power2Drive: wherever SIM tutvustab M2M-lahendust turvalise kaugjuurdepääsu tagamiseks e-laadimise infrastruktuurile.

wherever SIM GmbH on üks maailma suurimaid tipptasemel M2M SIM-lahenduste pakkujaid. Tänu spetsiaalselt masinate ja masinate vaheliseks suhtluseks mõeldud SIM-kaartidele on Hamburgis asuv ettevõte muutunud eelistatud SIM-kaartide tarnijaks, mis integreeritakse e-laadimisjaamadesse: Saksamaa föderaalse võrguameti poolt registreeritud 85 000 laadimispunktist enam kui 20 % kasutab M2M SIM-kaarti wherever SIM . Hamburgi ettevõte eksponeerib oma SIM-i esmakordselt 14.-16. juunini 2023 Münchenis toimuval Power2Drive'i messil.

Nõudlus säästvate transpordivahendite järele on jätkuvalt suur ning elektrisõidukite ja laadimisjaamade turg kasvab kiiresti. Selle kiire levikuga kaasneb muu hulgas ka laadimisinfrastruktuuri tõhusa haldamise väljakutse. Siinkohal on wherever SIM GmbH tõestanud end olulise osalejana uuenduslike ühendamislahenduste pakkumisel. Tema klientide hulka kuuluvad e-mobiilside sektoris sellised rahvusvahelised tööstushiiud nagu Chargepoint, EWE Go ja Mer - üks juhtivaid laadimislahenduste pakkujaid.

Anton Achatz, Mer Germany GmbH tegevdirektor: "Statkrafti osana haldame elektriautode laadimisjaamu tuhandetes kohtades Saksamaal, Austrias, Norras, Rootsis ja Ühendkuningriigis. Varem olime mures, et iga uus laadimisjaam ei tööta tõrgeteta. Alates sellest, kui hakkasime kasutama M2M SIM-koode aadressilt wherever SIM , ei pea me selle pärast enam muretsema."

Pärast kasutuselevõttu võimaldavad M2M SIM-kaardid usaldusväärset ja turvalist reaalajas sidet eMobiilsuse ökosüsteemi erinevate komponentide vahel mobiilraadioside kaudu. Nutikas asi: SIM-kaardid võimaldavad ka juurdepääsu erinevate võrguoperaatorite mobiilsidevõrkudele ühe riigi piires (riigisisene rändlus). Seega tagavad nad mobiilsideühenduse peaaegu kõikjal. Selline sujuv ühendus tähendab, et laadimisjaamu ja elektrisõidukeid saab jälgida, hallata ja hooldada eemalt - sõltumata nende asukohast.

M2M SIM-kaartide peamised omadused ja eelised e-mobiilsiruse rakenduste jaoks:

• Ülemaailmne ühenduvus tänu juurdepääsule enam kui 485 mobiilsidevõrgule üle maailma.
  • Reaalajas jälgimine ja kontroll kiireks sekkumiseks ja optimeerimiseks
  • Kõrge andmeturve tänu APN-ile, VPN-le ja staatilistele IP-aadressidele
  • Suureneva nõudlusega kooskõlas olev skaleeritav ja paindlik infrastruktuur
  • Parem kliendikogemus tänu sujuvale ühenduvusele

"Oleme uhked, et saame oma M2M SIM-kaartidega aidata kaasa jätkusuutlike laadimislahenduste edasiarendamisele. Lihtsustades meie klientide jaoks ühenduvuse keerukust ja võimaldades neil tõhusalt hallata elektrisõidukeid ja laadimisinfrastruktuuri, saame aidata kiirendada ülemaailmset üleminekut rohelisemale transpordimaastikule," ütleb Tim Müller, wherever SIM tegevdirektor.

Power2Drive'il esitleb wherever SIM oma lahendusi, mis on kohandatud e-mobiilsuse sektori erinõuetele. Messikülastajatel on võimalus tutvuda M2M SIM-kaartide põhifunktsioonide ja eelistega stendil B6.350.

kohta wherever SIM
kuupäev